Wat maakt SOA-testkits voor thuis de eerste keuze voor SOA-testen?

Het idee om getest te worden op soa’s roept bij velen direct weerstand op. Soms is de drang zo sterk dat mensen testen zo lang mogelijk uitstellen. Getest worden op soa’s is moeilijker dan de soa zelf. Stigma geassocieerd met seksueel overdraagbare aandoeningen is de oorzaak van een dergelijke verlamming. Een soa-thuistestkit is een passende oplossing voor deze problemen omdat het je stress verlicht.

Ondanks alle openheid van onze samenleving voor seksualiteit, worden seksgerelateerde ziekten nog steeds als taboe beschouwd, vooral als ze eindigen in seksueel overdraagbare aandoeningen. Niemand wil het sociale stigma van vuile seksualiteit verlaten. Als we het niet willen onthullen, hebben we gelijk. Maar de vraag is, hoe lang kunnen we het onvermijdelijke uitstellen?

Kan ik zonder soa-testen?

De officiële gegevens zijn eenvoudig. “Een op de vier mensen zegt een vorm van seksueel overdraagbare aandoeningen te hebben.” Actieve seksuele activiteit is een belangrijke, maar niet de enige oorzaak van de verspreiding van de ziekte. Hoe lang kunnen we veilig blijven als 25% van de seksueel actieve mensen een bepaald type soa-virus of -bacterie heeft? Vroeg of laat heeft ieder van ons een test nodig.

Sommige soa’s zijn behandelbaar, vooral als de infectie wordt veroorzaakt door bacteriën, maar niet allemaal. Wanneer een virus de oorzaak is van een infectie, zorgt vroege detectie ervoor dat de kans op een seksueel overdraagbare aandoening groter is. Wanneer je wordt geconfronteerd met een tijdbom, heb je een grotere kans om deze vroeg te vinden. Dus, hoe lang kun je voorkomen dat je wordt getest op soa’s?

Home SOA testkits bieden de oplossing. Het biedt nauwkeurige en betrouwbare chlamydia test kopen terwijl uw privacy thuis wordt beschermd.

volledige privacy

Als je niet beoordeeld wilt worden op je seksualiteit, ben je niet de enige. De meesten van ons willen hetzelfde. Als je privacy zoekt bij het doen van soa-testen, prima. Als u deze tests thuis doet, heeft u volledige privacy, omdat u de resultaten niet kent en niemand van de tests weet. U hoeft niet naar het ziekenhuis te gaan en met vreemden over uw seksleven te praten. Testkits zijn verkrijgbaar bij online winkels of bij uw plaatselijke apotheek.

faciliteit

Het gebruik van een SOA-thuistestkit is eenvoudig en handig. Het enige wat u hoeft te doen is de instructies te volgen en stap voor stap stappen te ondernemen. Als u uw monster naar het laboratorium moet sturen, kunt u het monster onder een alias of registratiecode plaatsen. Niemand kent je ware identiteit. Als uw kit een kant-en-klare testkit is, ontvangt u een testoplossing bij de kit. Het enige wat u hoeft te doen is een monster te nemen, dit op een teststrip te plaatsen en een testmiddel toe te voegen. In de meeste gevallen kunt u binnen 10 tot 15 minuten resultaat zien.

STD-thuistestkits worden steeds populairder. De recente goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) zal de betrouwbaarheid van deze kit verder vergroten.