Waarom heeft elk bedrijf een zakelijke website nodig?

Een online aanwezigheid is belangrijk voor het succes van uw bedrijf. De meeste consumenten zoeken online naar producten of diensten. Als u geen bedrijfsdomeinnaam en -website heeft, betekent dit dat mensen online naar uw bedrijf zoeken en niet vinden.

De eerste stap om uw online aanwezigheid op te bouwen, is het beveiligen van een bedrijfsdomeinnaam.

Dit is wat een website voor uw bedrijf kan doen:

Toegankelijkheid: Uw fysieke winkel opent misschien zijn deuren van 10.00 tot 19.00 uur, maar een domeinnaam is 24/7 beschikbaar. U kunt uw domeinnaam gebruiken om een ​​website te bouwen die belangrijke informatie biedt, zoals uw openingstijden, locatie, telefoonnummer en beschrijvingen en afbeeldingen van uw producten en diensten. U kunt zelfs persoonlijk in contact komen met uw klanten via een blog op uw website.

Merkbescherming: als u geen domeinnaam registreert en geen website voor uw bedrijf bouwt, doet iemand anders dat misschien wel. We raden zelfs aan om meerdere domeinnamen te registreren om uw merkbescherming te garanderen.

Professionele e-mail: Wist u dat wanneer u een domeinnaam registreert, u aangepaste professionele e-mailadressen kunt maken? Als uw site bijvoorbeeld Voorbeeld.com is, kunt u e-mailadressen maken zoals [email protected] en [email protected] Het hebben van uw e-mailadres bij uw bedrijfsnaam is veel professioneler dan het gebruik van een gratis e-mailservice.

Promotie: zelfs als u geen producten en diensten online verkoopt, kunt u een domeinnaam gebruiken om uw fysieke bedrijf te promoten. U kunt klanten bijvoorbeeld doorverwijzen naar Voorbeeld.com. Op uw website kunt u reclame maken voor aankomende verkopen en evenementen, speciale kortingen of afdrukbare kortingsbonnen aanbieden en benadrukken wat er nieuw is.

Online verkoop: om te profiteren van het groeiende aantal online shoppers, kunt u overwegen een aantal van uw producten en diensten online te verkopen. Het is de perfecte manier om uw bedrijf nationaal of wereldwijd uit te breiden. Zie Producten online verkopen voor meer informatie.

Blijf niet achter in het cyberstof! Registreer minimaal één domeinnaam, en neem dan contact met ons op om een ​​website laten maken haarlem

Leave a Reply