It’s About Presence – Een SUV-limousine huren

De klassieke limousine is bijna een oefening in tegenstrijdigheid. Wanneer u een limousine huurt, huurt u iemand in om voor u te rijden, maar dat brengt u niet sneller van de ene plaats naar de andere, aangezien stretchlimousines niet zo goed overweg kunnen met standaardvoertuigen. U wilt opgemerkt worden op straat en waar u ook gaat, maar u wilt toch privacy, zoals blijkt uit donker getinte ruiten en de barrière die de bestuurderscabine scheidt van het bestuurdersgedeelte. Aan de andere kant, het huren van een SUV-limousine in plaats van het klassieke low-riding stuk stuurt een andere boodschap.

Een SUV-limousine is een SUV die wordt omgebouwd tot een luxe voertuig door het interieur uit te rekken en op te knappen. Ze zijn zowel lang als lang, en zien er ook wat steviger uit, dus ze zijn ongetwijfeld gemaakt om de aandacht te trekken. Er is hier geen identiteitsverwarring; Bij SUV-limousines draait alles om aanwezigheid. Ze zeggen “kijk me aan, let op me”, en doen op hun beurt hetzelfde voor de renners.

Stel je voor dat je een SUV-limo huurt, naar een feestje rijdt en dan van achteren naar buiten komt. “Op en neer” want in tegenstelling tot de traditionele limousine waaruit u op straatniveau kunt stappen, zijn SUV-limo’s hoger en hebben ze een ingebouwde opstap voor het in- en uitstappen. Hoe dan ook, je komt binnen op deze enorme maar nog steeds stijlvolle rit en stapt dan uit. Probeer je voor te stellen wat er in de hoofden van de toeschouwers omgaat. Ze zullen denken: deze persoon moet behoorlijk rijk of invloedrijk zijn. SUV-limousines hebben een dreigende aanwezigheid, zowel in de fysieke als in de psychologische zin van het woord.

Aangezien veel van de klanten suv huren curacao deze voertuigen afkomstig zijn van de jonge en jonge volwassen menigte, zijn deze ritten uitgerust met entertainmentsystemen. Om van de ene plaats naar de andere te komen, kan lang duren en kan vooral saai zijn omdat je niet aan het rijden bent. Zo zijn er limousines die op verschillende manieren entertainment hebben geïnstalleerd. Er zijn mensen met videospelers, audiospelers en zelfs videogameconsoles. Soms is er een minibar geïnstalleerd, compleet met een kleine koelkast voor koude dranken. Sommigen zeggen dat de rit net zo leuk kan zijn als het feest op de bestemming.

Sommige feestgangers en jongvolwassenen die uit hun dak gaan tijdens een avondje uit, kiezen zelfs voor SUV-limousines met het uitdrukkelijke doel om het feest zelfs tijdens het transport op gang te brengen. Een Suv Limousine huren waar je plezier in kunt hebben, is beter dan niets doen, gewoon wachten om naar de club te gaan. Sommige limousinebedrijven maken expliciet reclame voor deze mogelijkheid, vooral richting het jonge, hippe, stedelijke publiek. Velen maken regelmatig gebruik van deze aanbiedingen en er is geen gebrek aan personen die limousinediensten willen.

Een SUV-limousine huren is niet goedkoop. Ze kosten veel voor de basisauto, de ombouw, plus luxe afwerking en entertainmentapparatuur. Omdat ze groot en zwaar zijn, verbruiken ze ook veel meer brandstof dan het standaardvoertuig. Als je een limousine huurt, let je natuurlijk niet zo op de prijs, toch? Het draait allemaal om aanwezigheid; gezien worden, gehoord worden, opgemerkt worden en herinnerd worden.