Gebruik van factuur goedkeuring software

Het is belangrijk voor uw bedrijf om te besteden aan een facturerings oplossing die zowel legaal als efficiënter is. Met de juiste kenmerken kan het u helpen tijd te besparen, op orde te blijven en snel betaald te worden. Factuur Goedkeuring Software kan uw bedrijf helpen. Over het algemeen zijn workflows voor factuurverwerking en factuur goedkeuring traditioneel tijdrovend. Papieren facturen moeten worden ontvangen, verwerkt, gerangschikt en opgeslagen op fysieke locaties en zijn vatbaar voor sloop

tegen brand, overstromingen en andere fysieke gevaren.

Dankzij moderne technologieën zoals procesautomatisering, kunstmatige intelligentie die een groot aantal gebieden helpt, zelfs in gaming, zoals door het implementeren van kunstmatige intelligentie software, kan online casino een vangnet ontwikkelen voor spelers die het meeste risico lopen. Bovendien helpt procesautomatisering om fouten met 40% te verminderen. Zelfs een verrassend aantal AP-teams blijft handmatige, op papier gebaseerde versies van workflows voor factuur goedkeuring en vele andere AP-processen gebruiken.

Doorgaan met handmatige of last-gen oplossingen voor uw AP-workflows kan bijzonder gevaarlijk zijn tijdens een crisis zoals de COVID-19-pandemie, wanneer opportunistische fraudeurs proberen te profiteren van onoplettendheid via factuur- en leveranciersfraude.

 

Degenen die ervoor kiezen om te automatiseren, kunnen echter geweldige voordelen verwachten, namelijk:

 • Snelle goedkeuring van facturen, inclusief ondersteuning voor facturen zonder gerelateerde PO. De analyse en automatisering bieden veel procesverbeteringen, waaronder contextuele goedkeuring voor gematchte facturen die onder de bevestigde vooraf goedgekeurde bestedingslimieten vallen.
 • Snelle, perfecte en papierloze factuur workflows over de hele linie, met absolute ondersteuning voor het vastleggen van facturen met behulp van elektronische facturering (eInvoicing) of het digitaal vastleggen van papieren facturen die zijn ontvangen via post of fax met behulp van moderne optische tekenherkenning (OCR) om een ​​compleet en bewerkbaar digitale versie.
 • Verlaag fouten percentages, verlaag prijzen per verwerkte factuur en snelle beschikbaarheid van factuurgegevens op de gedeelde, cloudgebaseerde server voor beoordeling, goedkeuring en analyse.
 • Eenvoudige koppeling van factuurbeheer met andere toepassingen in uw softwareomgeving, zoals uw enterprise resource planning (ERP), customer resource management (CRM), boekhoudsoftware en aanbiedingen voor kantoor productiviteit.
 • Volledig inzicht in elk punt van het factuurproces, in real time, samen met on-demand, aanpasbare rapporten vanaf zowel desktop als mobiele apparaten. Gebruikers kunnen rapporten maken en bekijken om het volgende te onderzoeken:
 • Financiële en proces audit trails.
 • Uitzonderingen
 • Achterstallige betalingen
 • Prognose van contante kortingen
 • Betalings Analyse
 • Kasstroom Analyse
 • Automatische three-way matching om bestellingen (PO’s) te kopen en papierwerk te ontvangen.
 • Verhoging van de efficiëntie en productiviteit omdat het personeel wordt verlost van taken met een lage waarde, zoals gegevensinvoer en het najagen van uitzonderingen, om meer perfecte waardevolle taken uit te voeren. De overhead wordt verlaagd, er zijn minder arbeidsuren nodig en hoewel automatisering de meeste interventies overbodig maakt, maakt de gemakkelijke beschikbaarheid van factuurgegevens het gemakkelijk om dit te doen wanneer dat nodig is. Nu werknemers zijn verlost van taken van lage waarde, hebben ze ook de tijd en energie die essentieel zijn om zich te beschermen tegen fraudeurs die misbruik willen maken van onderbemande en overwerkte bedrijven die worstelen om te overleven in een pandemie.
 • Snellere betalingskortingen vastleggen en late betalingen vermijden.