De persoonlijke kracht van schoonheid

Schoonheid is oneindig, schoonheid is gezondheid, schoonheid is waarheid, schoonheid is kracht

Wat is de persoonlijke kracht van schoonheid?

Schoonheid is de kracht van uitstraling, en uw persoonlijke schoonheid heeft de kracht om uw wereld te verlichten voor een helderdere en rijkere ervaring. Er is overvloed, vreugde, passie, sensualiteit en plezier in je mooie leven, en werken met je persoonlijke schoonheidskracht is een strategie om nog veeleisender te zijn. Je persoonlijke schoonheidskracht is een schat om naar te kijken, een manier om dapper te zijn en een krachtige reis om te ontvouwen. Onder de oppervlakte van je huid zit het verhaal van je schoonheid en dat verhaal is bedoeld om verteld te worden.

De persoonlijke kracht van schoonheid is een magisch hulpmiddel dat alle aspecten van je bestaan ​​verrijkt tot een meer majestueuze en geweldige ervaring. Schoonheid is de bron van uw persoonlijke magie; Het is de essentie van wie je bent. Het verbindt je met anderen en met de overvloed van deze planeet.

Wat is schoonheid Waar komt het vandaan? Wie heeft het?
Als je aan schoonheid denkt, is het dan iets waarvan je weet dat het in je zit? Of lijkt schoonheid iets ongrijpbaars en buiten jou?

Alle mensen zijn mooi en het is onze essentiële aard om deze prachtige waarheid uit te stralen.

De schoonheid zit van binnen

Jaren geleden zag ik een advertentie die ik geweldig vond voor Burt’s Bee-producten. De foto was van een groep Harley-motorrijders, je weet wel, zware mannen die er krom, harig en een beetje eng uitzagen. De titel las “The Beauty is on the Inside”. Het kan niet duidelijker zijn, er zit echte schoonheid onder de verpakking, het zit van binnen. Deze advertentie maakte me gek, als ik er gewoon aan dacht, lach ik nog steeds. De boodschap was zo duidelijk, krachtig en prachtig verwoord. Schoonheid komt van binnenuit, het schijnt door de huid en vibreert om ons heen.

Ieder van ons heeft zijn eigen schoonheid, het is de unieke essentie van wie we zijn, zoals onze handtekening of vingerafdruk, het is exclusief de onze. Onze persoonlijke schoonheid of innerlijke schoonheid komt uit het hart, ons centrum van liefde. Ons centrum van liefde is de levenskracht van onze geest, en de levenskracht van onze geest komt voort uit de bron van al het leven: of het nu God, godin, grote geest, energie, vibratie, de schepper, de natuur, het goddelijke is of alles dwingt tot dezelfde bron zijn. Wat u ook gelooft dat de goddelijke levensvonk in u is; wat je ook vergelijkt met de magie van je bestaan; Hoe je het leven ook begrijpt, met zijn complexiteit en perfecties, en hoe je de lucht ook uitlegt die je adem en het vuur van je geest is, ze komen allemaal uit de bron van het leven en de schoonheid in jou maakt deel uit van het pakket. Onze schoonheid is een goddelijk licht dat schittert door elke cel van ons wezen. Je kunt echt nooit iets anders zijn dan mooi, want je bent het leven en het leven zelf is schoonheid.

Als je de bron van schoonheid in jezelf begrijpt, heb je toegang tot het potentieel ervan voor je grotere overvloed, kracht en vermogen om verandering te manifesteren. De kracht van je schoonheid is al ingebed in je essentie en klaar om te gloeien. Het wordt echter gebruikt door uw overtuigingen over uzelf en de acties die u onderneemt in naam van waarheid, schoonheid en liefde. Je bent geboren met de tools om een ​​kanaal te worden voor deze zeer meeslepende en invloedrijke vibratie. Ze zijn de middelen om deze heilige bron te laten glinsteren en stralen.

Schoonheid is waarheid, waarheid is schoonheid

‘Schoonheid is waarheid, waarheid is schoonheid. Dat is alles wat je op aarde weet en alles wat je hoeft te weten.’ -John Keats.
We leven in een wereld waarin onze opvattingen over schoonheid worden bepaald door het collectieve bewustzijn, de normen van onze samenleving. Velen van ons, vooral vrouwen, zijn het slachtoffer van de zogenaamde “schoonheidsmythe”. Een wereld waar moderegels, perfecte lichaamstypes het meest wenselijk zijn, en ons standpunt en ons wezen allemaal zijn ontworpen om producten te verkopen of te consumeren: schoonheidsproducten, geuren, dieetpillen, haarkleuren, modebladen, douches, enz. Maar dat is niet waaruit echte schoonheid bestaat. De waarheid is dat we al hele en complete wezens zijn, we zijn allemaal perfect omdat we allemaal perfect onszelf zijn. Wat waar is, is dat schoonheid overal en in alles is. Omdat alles op aarde en in het universum uit de goddelijke bron komt. Helaas hebben velen van ons niet geleerd om op deze manier onze eigen schoonheid te eren. We zijn gewaarschuwd niet te eigenwijs te zijn of te zeggen dat we niet mooi genoeg zijn, en helaas zoveel mooie mensen hebben nooit hun eigen kostbare natuur in zichzelf weerspiegeld. We verbergen onze schoonheid in de schaduw, zelfs de supermodellen klagen over plaatsen in hen die ze afschuwelijk vinden. Op subtiele en niet zo subtiele manieren zijn we door de media ontkracht en misleid om onszelf te zien als minder dan het schoonheidsideaal. Elke tv-commercial is een aanval die ons vertelt wat we moeten doen om beter, gelukkiger en mooier te worden. Dit is de schoonheidsmythe en het kan ons gevoel van eigenwaarde vernietigen en zelfs de vreugde in ons leven vernietigen die het al voor zoveel mensen heeft.

Als volwassenen moeten we onszelf opnieuw leren waar echte schoonheid vandaan komt. We moeten ons opnieuw verbinden met de stralende bron van leven in ons en dit aan onze kinderen leren. Ware schoonheid komt voort uit het hart, de ziel en de geest van wie je werkelijk bent. Het is je goddelijke recht om te resoneren met eigenliefde en je schoonheid op het podium te laten komen. Uw authenticiteit is vol schoonheid. Het leven is liefde, liefde is waarheid en waarheid is schoonheid. Al het leven is heilig en al het leven is mooi. Schoonheid en waarheid gaan hand in hand, het een bestaat niet zonder het ander.

Elizabeth Stahl BA, NHC, is de maker en presentator van “My Goddess Party”, “Star of Aphrodite Mentoring” en “Life Coaching”, “Girls of Power” en “The Girls and Goddesses Parties” – voor meisjes van 10 jaar en ouder .

Elizabeth heeft 16 jaar natuurlijke gezondheidservaring, gespecialiseerd in de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Ze combineert haar praktijk als natuurlijke gezondheidsadviseur (NHC) met haar praktijk als levenscoach, godinnenfeesten en kringen van heilige vrouwen. Elizabeth vult meisjes en vrouwen met de essentie van hun goddelijke vrouwelijke geest en bevordert hun groei naar de vrouwen die ze willen zijn.

Leave a Reply